PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Aktiviteter

Møteplassen - fast ukentlig arrangement
Sted: stua på Bo- og servicesenteret
Tid: torsdager kl. 10.30 - 12.30

Dette er et trivelig samlingssted hvor det serveres kaffe og vafler. Vi slår av en prat om løst og fast. De som vil kan ta med et håndarbeid el. annet. Vi er også svært åpne for litt underholdning hvis noen ønsker å ta med et instrument eller annet de kan dele med oss andre. Under våren 2015 har vi også fallforebyggende trening med enkle øvelser som hver og en gjør i sin egen takt. 

Større arrangement
Vi samarbeider med flere større arrangement i kommunen om sekretariatsfunkjon mm. Hovedarrangementene vi er involvert i er:

Hattrennet - Et skirenn som starter i Hattfjelldal sentrum og går opp til Hatten og ned igjen, 32 km. Hattrennet har lange tradisjoner og arrangeres i april hvert år.

Hattfjelldalsdagan - er trivelige bygdedager som har pågått under noen år frem til 2012. Hattfjelldalsdagene har etter det ikke vært arrangert, men vi håper at det under 2016 vil være mulig å samle Bygda rundt dette arrangement igjen.
Dagenehar hittil vært forlagt til  siste helga i juni med messe på dagtid, kulturinnslag utover dagen og fest fredag og lørdag kveld. Uka i forkant er det også flere arrangement av ulike slag.

GoVeko- dager med lokal matkultur, friluftsaktiviteter, musikk og latter i Hattfjelldal. Et ledd i folkehelseplanen for Hattfjelldal kommune i regi av Hattfjeldal kommune og Hattfjelldal Frivilligsentral siden 2011 .Akkurat nå pågår det planlegging for 2015 års Goveke.